3 feb. 2010

Ny dag nya fynd...

Var ute på en tur i våra lokala MX/MC butiker i Jkpg området och kikade efter skydd m.m. till mig själv för MX bruk. Men passade även på att kolla om de var nån som hade lite delar til min "Bettan" hemma. De är ju så att både koppling och Bromshandtag är samma från årsmodell 1984 fram till 2001/2002 så de borde ju gå att få tag på, samt växelspaken och lite andra detaljer har varit samma genom åren. Följande ställen hans med att besökas.

AbsolutMx på Ljungarum, Biltema, Bankeryds Cross och Enduro sen sist men inte minst Nybergsmotor, testade en skyddsjacka/väst på biltema för strlk jämförelse. Blir att beställa en liknande fast "UFO" från sharkspeed för en billig slant, vidare så fynda jag ett "Svart kopplinggrepp" till CR500:an samt en "Växelspak i Alu" i Bankeryd. Han hade lite till som var intressant men blir en senare investering (Drivpaket med O-ring 1200:- komplett).

Sen sista anhalt blev Nybergs på vägen hem till Huskvarna, där investerade jag i ett par Cross handskar till grabben (dom har rea på Shift/Fox grejer där), luftfilter till CR500:an samt ett spänne till ett par Fox F3 stövlar till en bekant som tagit sönder den i kylan. De var alles så raka vägen hem sen i snöovädret, får ta nya tag och få gjort de sista med nedplockningen av cykeln nu med.


Nya Delar

Dödarknapp

1 kommentar:

  1. Mattias, NiTRO.SE3 februari 2010 kl. 12:50

    Du gjorde lite klipp iallafall, gott.

    Drivpaketet där, var de så dyrt pga åldern? annars brukar man komma undan med en 900 spänn för komplett med o-ring.

    Tack ännu en gång för spännet :)

    SvaraRadera