22 nov. 2009

Testing testing...

Var ute till hojen och kollade över hur de verkade med dom prover jag fick från Stick.it, verkar som de står mellan den "matta" eller den som heter "heavy duty". Gillar ytan på den matta, är mer åt utomhus/grova ytan hållet. Känns mer som MX, "heavy duty" var alldeles för blank för min smak. Dock var tjockleken mer mot dekal håller för MX. Får se blir väl att ta nått beslut när ja vet vad de blir för prislapp på de, den perforerade biten jag testade med satt bra på tanken , blir lite meck att klä hela tanken. Men med lite vilja, våld och en värmepistol så går de nog bra (Hårtork kanske är att föredra dock när de gäller dekaler).

Måste ta tag i resten av tanken med nån kväll, skala av färgen som är kvar. Sen efteråt testa med att polera den och se vad de ger för resultat. Så ska ja maila måtten till firman i morgon med så kan jag få en prisuppgift på de, Har en bit av den perforerade plasten kvar om du vill hårdtesta Mattias ?!


3 kommentarer:

  1. Det är väl skarvarna som är svårast att få till.
    Ska bli intressant att se hur du löser dem.

    Är det någon soppa i tanken nu? om inte, kommer den bete sig annorlunda med det i?

    SvaraRadera
  2. Jepp skarvarna kommer bli svårast definitivt. Är en lite skvätt soppa i den, men tror inte de ska påverka med med fulltank. Kollade med gubbarna i game:t som varit med och dom säger med så många år på nacken så blir de inte värre nu. Bensinångor och olja har gått in i plasten och man bör inte vänta sig nått värre resultat än de är nu. Men man vet aldrig, får se hur den reagerar när jag värmer på den i veckan för att få bort resten av färgen.

    SvaraRadera
  3. Okaj, spännande helt klart! :)

    SvaraRadera